2009 m. spalio 12 d., pirmadienis
Varškės ir cukinijų blyneliai
Kokie savaitgalio pusryčiai be skanių blyniukų?.. :)
Šį savaitgalį kepiau varškės ir cukinijų blynelius. Jiems reikės:
300 gr. tarkuotos cukinijos
300 gr. riebesnės varškės
2 kiaušinių
Žiupsnelio druskos
3-4 šaukštų cukraus
stiklinės miltų
nepilno šaukštelio kepimo miltelių, arba "nugesintos" sodos
Varškę ištrinam su kiaušiniais, druskyte ir cukrumi, įmaišom cukuniją, tuomet miltus ir kepimo miltelius. Tešla turi buti tirštoka. Šlapiu šaukštu blyniukus dėti į keptuvę ir kepti kelias minutes.
Labai skanu ir su grietine, ir su uogiene!
Skanių pusryčių! ;)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą