2009 m. spalio 12 d., pirmadienis

Varškės ir cukinijų blyneliai


Kokie savaitgalio pusryčiai be skanių blyniukų?.. :)

Šį savaitgalį kepiau varškės ir cukinijų blynelius. Jiems reikės:
300 gr. tarkuotos cukinijos
300 gr. riebesnės varškės
2 kiaušinių
Žiupsnelio druskos
3-4 šaukštų cukraus
stiklinės miltų
nepilno šaukštelio kepimo miltelių, arba "nugesintos" sodos

Varškę ištrinam su kiaušiniais, druskyte ir cukrumi, įmaišom cukuniją, tuomet miltus ir kepimo miltelius. Tešla turi buti tirštoka. Šlapiu šaukštu blyniukus dėti į keptuvę ir kepti kelias minutes.

Labai skanu ir su grietine, ir su uogiene!

Skanių pusryčių! ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą