2009 m. spalio 9 d., penktadienis

Makaronai su aguročių ir pievagrybių padažu

Eksperimentai tęsiasi...

Makaronams su aguročių padažu reikės:

300 gr. mėgstamų makaronų

300 gr. aguročio ar cukinijos

100 gr. pievagrybių

50 gr. tarkuoto lydyto sūrio

100 gr. grietinės

sojų padažo

aliejaus kepimui

mėgstamų prieskonių


Kol verda makaronai paruošiam padažą.

Aguročius ar cukinijas susipjaustom plonais pusmėnuliais ir apkepam keptuvėje, kad apskrustų ir suminkštėtų. Apkepusius aguročius apšlakstom sojų padažu ir paliekam įsigerti, kol keps pjaustyti pievagrybiai.


Kai pievagrybiai suminkštės į keptuvę grąžinam aguročius, sudedam grietinę, prieskonius ir viską patroškinam apie 5 min.

Išvirusius makaronus perliejam šaltu vandeniu, kad nesuliptų. Dedam į lėkštes, ant viršaus smulkiai patarkuojam lydyto sūrio ir paruoštą aguročių-pievagrybių padažą.


Skonis tikrai nenuvylė! :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą