Eksperimentai tęsiasi...
Makaronams su aguročių padažu reikės:
300 gr. mėgstamų makaronų
300 gr. aguročio ar cukinijos
100 gr. pievagrybių
50 gr. tarkuoto lydyto sūrio
100 gr. grietinės
sojų padažo
aliejaus kepimui
mėgstamų prieskonių
Kol verda makaronai paruošiam padažą.
Aguročius ar cukinijas susipjaustom plonais pusmėnuliais ir apkepam keptuvėje, kad apskrustų ir suminkštėtų. Apkepusius aguročius apšlakstom sojų padažu ir paliekam įsigerti, kol keps pjaustyti pievagrybiai.
Kai pievagrybiai suminkštės į keptuvę grąžinam aguročius, sudedam grietinę, prieskonius ir viską patroškinam apie 5 min.
Išvirusius makaronus perliejam šaltu vandeniu, kad nesuliptų. Dedam į lėkštes, ant viršaus smulkiai patarkuojam lydyto sūrio ir paruoštą aguročių-pievagrybių padažą.
Skonis tikrai nenuvylė! :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą