2009 m. gruodžio 3 d., ketvirtadienis

Baklažanų ikra


Turėjau vargšelį baklažaną.. :) Ilgai ilgai jis gyveno mano šaldytuve, todėl buvo pagailėtas ir suvartotas - vakarienei buvo pagamintas įdarytas baklažanas...

Kadangi baklažanas buvo tikrai ne mažas, liko daug išskobtos skanios masės, kurios išmesti visiškai nesinorėjo, todėl nutariau paeksperimentuoti...

Baklažano mesingą dalį susmulkinau nedideliais kvadratėliais ir apie 20 min ant silpnos ugnies kepiau-troškinau keptuvėje su daug aliejaus.. Kai iš baklažanų liko smulkučiai kvapnūs, bet nesudegę gabalėliai, pagardinau pipiriukais ir druskyte!

Skonis nepakartojamas - kitą kartą ruošiu žymiai didesnį kiekį!
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą