2015 m. kovo 12 d., ketvirtadienis

Baklažanų užkandukai




Paprastas, greitas, bet labai skanus užkandis!

Reikės:

Baklažanas
Fermentinis sūris
Česnakas
Pomidoras
Majonezas
Prieskoniai: pipirai, bazilikai

Baklažanus supjaustome 0,5 cm storio riekelėmis ir apkepame sausoje keptuvėje. Susidarys tvirta plutelė ir kepdami orkaitėje užkandukai neišteš.

Sūrį sutarkuoti burokine tarka, įspaust česnako (taip, kaip mėgstate, daugiau ar mažiau), įdėti majonezo, kad viską sulipintų.

Apkeptas baklažano riekeles dedame į kepimo skarda išklotą popieriumi. Ant viršaus paskleidžiame šaukštą sūrio mišinio. Viską uždengiame pomidoro griežinėliu ir apibarstome pipirais ir bazilikais.

Orkaitėje kepti apie 10-15 min, 185 laispių karštyje, kol sūris išsilydys.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą