2009 m. birželio 2 d., antradienis

Įdaryti pievagrybiai


Labai mėgstu grybukus.. Kaskart vis kitaip juos gaminu, o šiuo receptėliu nusprendžiau pasidalinti su Jumis!

1 žmogeliukui pavalgyti reikės:
4 pievagrybiai
0,5 pakelio varškės
4 riekelių lydyto sūrio
česnakinių pipiriukų, druskos
alyvuogių aliejaus kepimui

Pievagrybius nulupame, išimame kotelius. Kepurėles pakepame iš abiejų pusių alyvuogių aliejuje.

Kol grybukai kepa, varške padruskiname ir įberiame česnakinių pipirų.

Apkepusias pievagrybių kepurėles užpildome varškės mase, o ant viršaus uždedame po riekelę lydyto sūrio. Galima 5-10 min. apkepti orkaitėje, bet kadangi aš jos neturiu, tai kepiau keptuvėje, uždengusi dangčiu.

Štai ir viskas! Valgiau su kepinta duonyte ir daržovėmis. Labai skanu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą